Forn sant francesc pa i dolços tradicionals

Forn sant francesc pa i dolços tradicionals.

Editorial:
COLANDCOL CATALAN
Año de edición:
Materia
Tartas, pasteleria, glaseado y moldeado artistico
ISBN:
978-84-948673-7-8
Páginas:
184
Colección:
COCINA
-5%
21,95 €
20,85 €
IVA incluido
Sin existencias

Forn Sant Francesc és el nom del forn i pastisseria que en Joan Seguí va heretar dels seus besavis i que avui dia regenta amb la Maria, la seva dona, a la ciutat d'Inca (al cor de Mallorca). Aquest llibre inclou receptes tradicionals per fer pa i pastes de full, coques dolces i salades, empanades i, per suposat, la recepta estrella per fer l'ensaïmada tradicional mallorquina. Forn Sant Francesc. Pa i dolços tradicionals ens apropa als secrets del forn i a totes les receptes que elaboren des de ja fa més de 100 anys i que els van portar a guanyar, entre d'altres, el primer Premi a la Millor Ensaïmada del Món a l'any 2017.

Otros libros del autor